Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sokunknak jelent problémát
az ingatlanunkban található értéktárgyak, műszaki cikkek, pénz, stb. szakszerű elraboltatása.

A betörők munkájának megkönnyítésére gyűjtöttem össze néhány ötletet.

  A kerítés magassága lehetőleg ne haladja meg a 70 centimétert (ez még könnyen átléphető). Amennyiben ez nem megoldható, a kerítés tartalmazzon minél több vízszintes, létraszerű elemet, és fontos a masszív, erős szerkezet is a balesetek elkerülése végett. Egy sűrű rácsszerkezetű, vagy sima felületű kerítés akár hosszú percekig is bosszantóan feltarthat egy betörőt.

A zárakat lehetőleg úgy válasszuk meg, hogy egy görbe dróttal könnyen kinyithatóak, és a zárnyelvek is jól hozzáférhetőek legyenek. Amennyiben biztonsági (cilinder) zárbetéttel rendelkezünk, még nincsen minden veszve, csak úgy kell beépíteni az ajtóba, hogy legalább egy centire kilógjon az ajtó síkjából, a könnyű feltörés végett. Az elrejtett ajtókulcsot a kilincstől maximum 2 méteres távolságban, könnyen elérhető helyen tartsuk (távolról is jól látható legyen, amikor a dugikulcsot kivesszük a rejtekhelyről).

 
  Az ablakokat soha ne zárjuk be távozás előtt.
Ha az ablak túl magasan van, a virágtartót jó erősen rögzítsük, hogy nehogy baleset érje a betörőt, ha esetleg belekapaszkodik. Nem árt, ha a közelben egy megfelelő hosszúságú létra is el van rejtve jól. Betörésvédő fóliát semmiképp se használjunk. Rendkívül idegesítő egy, látszólag egyszerű üvegablakot félóráig ütni egy féltéglával, komolyabb eredmény nélkül.

A készpénzt, ékszert nehogy falba, vagy padlóba betonozott széfben tartsuk; ezek rendkívül drágák. Ravaszdi módon rejtsük értékeinket olyan helyre, ahol senki sem keresné. Amennyiben nincs valakinek saját ötlete, kérdezzen meg bátran egy betörőt, tudniillik a betörőiskola első napi tananyaga tartalmazza azt az összes dugihelyet (ahová a pénzt mi is rejteni fogjuk).

 
  Sokan nem egészen szabályos módon védik meg értékeiket. Önmagukra, családjukra, és a betörőkre egyaránt veszélyes trükköket alkalmaznak. Csak akkor kezdenek gondolkodni, amikor már a vádlottak padján ülnek. Ha nem kívánunk lemondani a veszélyes trükkökről, legalább egy táblát tegyünk ki. Néhány példa: VIGYÁZAT! RÁZÓS KILINCS! SZABADON KÓSZÁLÓ MÉRGESKÍGYÓ / KROKODIL / ANYÓS! BÁRÁNYHIMLŐS GYEREK!

A házőrző kutyát semmiképp se szereljük fel barát-ellenség azonosító rendszerrel, és lehetőleg tartsuk jó rövid láncra kötve a hátsó udvarban (szobában).

 
  Riasztóberendezésre pedig Önnek végképp nincsen szügsége, hiszen a világon mindenki úgy tudja, hogy szegény ember, ez látszik a házán és az autóján is. Azt például, hogy a kispárna ezressel van kitömve, csak a család tudja. Meg a Feri. És az Ica a szomszédból. De más biztosan nem. Talán még a villanyszámlás. Esetleg tudhatja még a .....

Ha esetleg mégis csináltatunk riasztót, ügyeljünk a következőkre: a riasztóberendezés kikapcsolója egy dróttal is könnyen elfordítható kulcsos kapcsoló legyen, lehetőleg az épület külső falán, hogy a betörőnek legyen ideje kísérletezni vele. Nehogy véletlenül egy nehezen kezelhető, számkombinációs billentyűzetet alkalmazzunk! Ha véletlenül valaki lekapcsolná a villanyórát, akkor a riasztóközpont azonnal álljon le. Hangjelzésnek pedig elég egy a legolcsóbb csipogó is, a szomszédban lakó 90 éves Kató néninek úgyis túl jó füle van, majd átjön, és jól elkergeti a betörőket.

 
  Összefoglalva az eddigieket: ha valaki szeretne gyorsan és zökkenőmentesen megszabadulni értékeitől, igyekezzen nyugodt és balesetmentes munkahelyet biztosítani a betörők számára.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

проститутки новосибирска

(Lipvom, 2018.08.22 22:01)

<a href=http://top.girls-nsk.mobi>проститутки новосибирска</a>
<a href=http://top.girls-nsk.mobi/individuals/>индивидуалки новосибирска</a>
<a href=http://top.girls-nsk.mobi/massage-salons/>Эротический массаж в Новосибирске</a>
<a href=http://top.girls-nsk.mobi/individuals/service-v-mashine-minet/>миньет в авто</a>
<a href=http://top.girls-nsk.mobi/individuals/transsexual/>трансы в Новосибирске</a>
<a href=http://top.girls-nsk.mobi/individuals/service-gospozha-bdsm/>госпожа в Новосибирске</a>
<a href=http://top.girls-nsk.mobi/individuals/40-let/>зрелые проститутки новосибирска</a>
<a href=http://top.girls-nsk.mobi/individuals/1000-rubley/>дешевые проститутки</a>

Recommendations: how to promote your vicceskalandok.eoldal.hu

(Latonyaweift, 2018.03.26 08:18)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can break any anti-bot captcha.
Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8400 other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

скачать fifa 15 бесплатно без регистрации

(garneuEn, 2018.03.25 14:28)

Хошу себе......

---
Какие трогательные слова :) скачать лицензию fifa 15, fifa 15 скачать торрент последняя версия 2016 а также <a href=http://15fifa.ru/>официальный сайт ea sports</a> fifa 15 скачать обновление составов 2016

fifa 15 скачать торрент pc repack xatab

(garneuEn, 2018.03.24 11:11)

Эх, опоздал чуток

---
Актуально. Скажите мне, пожалуйста - где я могу найти больше информации по этому вопросу? fifa 15 скачать play market, скачать fifa 15 xbox 360 lt 2.0 а также <a href=http://15fifa.ru/skachat-kljuchi-fifa-15/33-skachat-fifa-15-crack-kryak-tabletka-klyuch-besplatno.html>скачать взломанную фифа 15 на пк</a> скачать fifa 15 pc repack через торрент